tag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post2736993411701618551..comments2023-10-21T14:50:16.316+01:00Comments on Handsindough: Crema de brécol y StiltonIrenehttp://www.blogger.com/profile/05479184558353089078noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-79348045565539876632010-12-14T06:35:11.952+01:002010-12-14T06:35:11.952+01:00Hola a todos!
Gemma: El Just Desserts és un vici i...Hola a todos!<br />Gemma: El Just Desserts és un vici i fan unes coses impressionants! Si alguna vegada tens l'oportunitat, et recomano que no te'l perdis!<br />Vermells: M'heu fet posar una mica vermella :)<br />Lola: Seguro que cualquier queso azul de estos con mucho sabor y que huela a calcetines sucios le va a ir bien ;)<br />Sonia: Ya me contarás qué tal fue!<br />Shahram: So, you found me again! I've been working hard lately with the blog, specially with my new camera. I'm not yet where I want to be but hopefully I'll get there one day!Irenehttps://www.blogger.com/profile/05479184558353089078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-3748586610826541832010-12-13T18:12:17.672+01:002010-12-13T18:12:17.672+01:00Wow, it's been very long time I haven't vi...Wow, it's been very long time I haven't visited your blog, seems you have added plenty of delicious stuffs' receipy ;) I like to eat them all ;D<br /><br />Cheers,<br />Shahram.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-72427761366030709782010-12-13T10:04:17.904+01:002010-12-13T10:04:17.904+01:00Tengo un trozo de Stilton danzando por la nevera.....Tengo un trozo de Stilton danzando por la nevera....me has solucionado el buscar una receta...<br /><br />Un abrazo,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-20382912696848780772010-12-12T23:23:56.859+01:002010-12-12T23:23:56.859+01:00No sé si por aquí venden queso Stilton, pero si no...No sé si por aquí venden queso Stilton, pero si no lo encuentro probaré tu crema con otro queso azul, no será lo mismo, pero seguro que también estará rica.<br />Un besico.Lolahhttps://www.blogger.com/profile/00399957299609125398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-2853454009198381852010-12-12T20:50:00.802+01:002010-12-12T20:50:00.802+01:00Ets una dona molt apanyada! quin bé de déu de cose...Ets una dona molt apanyada! quin bé de déu de coses que pots arribar a fer en unfestiu!! Bravo per tu, dona dinàmica!!<br />Aquesta cremeta segur que fa sospirar a tots els estomacs. Moltes gràcies per compartir-la. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525895162799478705.post-26616664495014771002010-12-12T19:34:37.441+01:002010-12-12T19:34:37.441+01:00Ostres, quantes coses que has fet en un diumenge! ...Ostres, quantes coses que has fet en un diumenge! A mi també m'agrada molt aprofitar els dies que et quedes a casa :)<br />El bròquil lliga molt bé amb els formatges blaus, ha de quedar una crema deliciosa. No he tastat mai aquest formatge, però estic segura que m'agradaria ;)<br />I no sabia que hi havia un Top Chef Just Desserts, aquí només ha arribat el Top Chef normal... Crec que el de postres encara m'agradaria més que l'altre, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com